مطالعهای در سال 2005 که در مجله آمریکایی تغذیه منتشر شد، نشان داد که بادام درختی بو داده حاوی بالاترین ارزش مواد مغذی مفید است، اگر به طور کامل مصرف شود، یعنی بدون پوسته پوسته شدن با پوست شفاف خورده شود.
در این مطالعه 20 ترکیب فلاونوئید آنتی اکسیدانی قوی در پوست بادام وجود دارد، علاوه بر درصد بالایی از ویتامین E موجود در پالپ بادام.
غلظت بالای آنتی اکسیدان های موجود در پوسته بادام قهوه ای به همراه غلظت بالای ویتامین های داخل آن به ویژه ویتامین E از اکسیداسیون کلسترول جلوگیری می کند و در نتیجه سطح کلسترول مضر بدن را کاهش می دهد، التهاب و سایر فواید آنتی اکسیدانی را کاهش می دهد.
به طور کلی بادام جزو مواد غذایی مضر محسوب نمی شود، اما اگر به آجیل به طور کلی یا به دانه ها حساسیت دارید باید در مصرف آن دقت کنید.
در مواردی که حساسیت می تواند به صورت بثورات پوستی و انسداد راه هوایی باشد و توصیه می شود در اولین بار مصرف آن به کودکان به این نکته توجه شود.
همچنین در مورد خفگی در کودکان در اثر نفس کشیدن در هنگام مصرف آجیل به طور کلی از جمله بادام باید احتیاط کرد.
بیماران کلیوی باید از خوردن آجیل از جمله بادام به دلیل داشتن فسفر غنی پرهیز کنند، بیماران کلیوی از ناتوانی کلیه در دفع فسفر رنج می برند، زیرا در بدن تجمع می یابد و عوارض ایجاد می کند.
بادام باگل به نام های بادام هندی، بادام استوایی و بادام بنگال نیز شناخته می شود و نام علمی آن است.
متفاوت از بادام سبز و قهوه ای رایج در مناطق غرب آسیا و جنوب اروپا، در آسیای جنوب شرقی رشد می کند و به طور گسترده در سراسر مناطق استوایی کشت می شود.
بادام شیرینی بادام برای اهداف زینتی پرورش داده می شود، زیرا با درختان غول پیکر و برگ های بزرگ خود متمایز می شوند.
از آن به عنوان درخت میوه نیز استفاده می شود، زیرا گیاه خوراکی می دهد و مغز آجیل را می توان به صورت خام مصرف کرد.
بادام از قدیم الایام در طب جایگزین هندی شناخته شده است که در آن از آب برگ های تازه درخت برای تهیه محلول دارویی برای درمان جذام و گال استفاده می شد و از آن به عنوان غذا برای درمان دردهای معده استفاده می شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.