بادام درختی پوست کاغذی را می توانید با پوست بخورید

بیش از نیمی از لیپیدهای بادام  آن هم از نوع بادام درختی پوست کاغذی  را چربی‌های تک غیراشباع به ویژه اسید اولئیک تشکیل می‌دهند که در روغن زیتون و کانولا نیز وجود دارد.

مطالعه بر روی بیش از 80000 زن به مدت 14 سال نشان داد که مصرف اسیدهای چرب تک غیراشباع با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی مرتبط است.

در میان سایر میوه‌ها و آجیل‌های پوست‌دار، بادام دارای کمترین اسیدهای چرب اشباع (4 درصد) است.

بادام سرشار از فیبر غذایی است

بادام حاوی مقدار زیادی فیبر است که 80 درصد آن نامحلول و 20 درصد آن محلول است.

فیبر علاوه بر داشتن اثر سیر کنندگی سریعتر به عادی سازی ترانزیت روده کمک می کند.

چندین مطالعه نشان داده اند که رژیم غذایی سرشار از فیبر با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است.

اگرچه اثر پیشگیرانه آن نشان داده شده است، نقش فیبرها در درمان سرطان بحث برانگیز است.

علاوه بر این، فیبر محلول باعث دفع کلسترول از مدفوع می شود که منجر به کاهش سطح کلسترول خون می شود.

رژیم غذایی سرشار از فیبر محلول ممکن است به عادی سازی سطح گلوکز و انسولین خون نیز کمک کند، که ممکن است به درمان بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 کمک کند.

منبع عالی پروتئین گیاهی

در میان میوه‌ها یا آجیل‌های پوست‌دار، بادام بیشترین پروتئین را دارد.

دومی کیفیت خوبی دارد، اما در مقایسه با پروتئین های حیوانی ناقص است.

در واقع، پروتئین های گیاهی از نظر ترکیب اسید آمینه با پروتئین های حیوانی متفاوت هستند.

آنها به طور کلی آرژنین بیشتری دارند، اما لیزین کمتری دارند، اسید آمینه ای که برای بدن ضروری است.

یک مطالعه حیوانی نشان داده است که آرژنین با کاهش سطح کلسترول خون، اثر محافظتی قلبی دارد.

بادام همچنین حاوی نسبت خوبی از آرژنین است، اسید آمینه ای که نشان داده شده است که بر متابولیسم انرژی تأثیر دارد.

در واقع، آرژنین دارای خواص ترموژنیک است که باعث افزایش اکسیداسیون کربوهیدرات ها و لیپیدها از طریق مدولاسیون ژن هایی می شود که مصرف انرژی اولیه را تنظیم می کنند

آرژنین همچنین ترکیبی است که سنتز اکسید نیتریک (NO) را تحریک می کند، یک انتقال دهنده عصبی قدرتمند در بدن که باعث گشاد شدن عروق خونی می شود.

برخی از مطالعات نشان داده‌اند که آرژنین می‌تواند به بهبود گردش خون در شریان‌های قلب و در نتیجه پیشگیری از برخی بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند.

از سوی دیگر، شواهد هنوز کافی نیست و باید داده های علمی دیگری برای تایید این نتایج بدست آید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.