گریپ فروت بر آنزیمهای سیتوکروم در کبد تأثیر میگذارد که پس از انجام عملکرد داروها را متابولیزه و تجزیه میکنند تا از بدن خارج شوند، بنابراین گریپ فروت امروز مانع از عملکرد این آنزیمها میشود که منجر به افزایش میزان دارو در بدن که ممکن است عوارض جانبی زیادی ایجاد کند.
در اینجا برخی از داروهایی که گریپ فروت می تواند با آنها تداخل داشته باشد آورده شده است:
برخی از داروهای کاهش دهنده کلسترول مانند آتورواستاتین، سیمواستاتین و لوواستاتین.
برخی از داروهای فشار خون مانند: فلودیپین و لوزارتان.
برخی از لخته های خون مانند ریواروکسابان و کلوپیدوگرل.
برخی از داروهای ضد افسردگی مانند: دیازپام و تریازولام.
سایر داروها مانند: کلاریترومایسین، آلبندازول، فنتانیل و سیلدنافیل.
اثر گریپ فروت روی داروها حدود (3-1) روز باقی می ماند بنابراین فاصله حدود دو ساعته بین داروها و گریپ فروت کمکی نمی کند.
بنابراین، در صورت مصرف مکرر گریپ فروت، لطفاً در مورد تمام داروهایی که مصرف می کنید به پزشک خود اطلاع دهید.
طبق گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، گریپ فروت بعد از پرتقال و لیمو، غنی ترین منبع ویتامین C در مرکبات است، یک فنجان گریپ فروت کامل حاوی:
- کالری: 74.
- چربی کل: 0.23 گرم.
- کربوهیدرات: 18.58 گرم.
- فیبر غذایی: 2.5 گرم.
- پروتئین: 1.45 گرم.
- قندها: 16.05 گرم.
- کلسیم: 28 میلی گرم.
- آهن: 0.21 میلی گرم.
- منیزیم: 18 میلی گرم
- فسفر: 18 میلی گرم.
- پتاسیم: 320 میلی گرم.
- روی: 0.16 میلی گرم.
منبع عالی ویتامین C است که به کاهش خطر برخی از انواع سرطان کمک می کند، از آب مروارید جلوگیری می کند و همچنین به تقویت سیستم ایمنی و کاهش احتمال ابتلا به سرماخوردگی کمک می کند، زیرا مؤسسه ملی بهداشت توصیه می کند که بیشتر بزرگسالان حدود 75 دریافت کنند.
90 میلی گرم ویتامین C در روز، و با توجه به محلول بودن ویتامین C در آب، هر مقدار اضافی که بدن به آن نیاز ندارد از طریق ادرار دفع می شود که ممکن است پس از خوردن یک گریپ فروت امکان پذیر باشد.
گریپ فروت به بدن کمک می کند تا پروتئین را به طور موثرتری متابولیسم کند، به بهبود زخم ها کمک می کند.
کلاژن را حفظ می کند، بنابراین به کاهش علائم پیری زودرس کمک می کند.
به اعصاب بدن کمک می کند تا برای حرکات ماهیچه ای با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.