کشمش از دندان ها و لثه ها محافظت می کنند و به لطف خواص ضد میکروبی خود، به مقابله با شروع پوسیدگی کمک می کنند.
همچنین کشمش پلویی در تهران قادر است PH مخاط دهان را با مقابله با تکثیر باکتریایی که مسئول پوسیدگی دندان هستند، کاهش دهد.
کشمش: چه مقدار بخوریم و چگونه از آنها در آشپزخانه استفاده کنیم
همانطور که گفته شد، به دلیل محتوای قند زیاد ، سولتان یک غذای “رژیمی” نیست، اما در مقادیر مناسب می تواند در یک رژیم غذایی کم کالری نیز گنجانده شود.
مقدار توصیه شده روزانه برای یک فرد سالم با وزن طبیعی حدود 30 گرم در روز است
بنابراین کسانی که نیاز به کاهش وزن دارند می توانند از این 30 گرم استفاده کنند، اما فقط گاهی!
میتوانیم از این مقدار کشمش برای صبحانه ، همراه با بلغور جو دوسر یا غلات کامل استفاده کنیم تا درست زمانی که برای شروع روزمان «شارژ» میشویم، انرژی بیشتری به ما بدهد، یا از آن برای پختن دسرهای پر خوری ، مثل یک غذای غنی استفاده کنیم.
پای سیب یا کیک آلو، یا حتی برای درست کردن غذاهای خوش طعم با یک لمس اضافی، مانند پای سبزیجات مرزه یا حتی غذاهای گوشتی.
در این مورد، بهتر است کشمش ها را قبل از استفاده در دستور العمل هایمان خیس کنیم تا با آبرسانی مجدد به آن ها نرم شوند، به سادگی با قرار دادن آنها در آب گرم به مدت 1 یا 2 ساعت، یا حتی در آب انگور یا پرتقال، به خصوص اگر برای تهیه شیرینی استفاده کنید
سپس آن را آبکش کنید و با یک حوله به آرامی روی آن بکشید.
به صورت خرد شده به جای شکر در تهیه دسر نیز می توان از آن استفاده کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.