چاقوی سرآشپز ابزار جهانی در آشپزخانه است.
برای بریدن گوشت، ماهی و سبزیجات از چاقو شکاری استفاده می شود.
کار ریز مانند خرد کردن پیاز با نوک آن انجام می شود. تیغه بلند آن تنها در چند حرکت برش صاف گوشت را تضمین می کند.
چاقوی سرآشپز مهمترین ابزار سرآشپز است.
چاقوی سرآشپز در طول های مختلف موجود است.
طول استاندارد حدود 20 سانتی متر است.
از چاقوهای بزرگتر زمانی استفاده می شود که باید مقادیر بیشتری تهیه کرد. چاقوهای کوچکتر سرآشپز کمی دستی تر هستند و اغلب توسط خانم ها ترجیح داده می شوند.
تمام چاقوهای سرآشپز را در مغازه نشان دهید
سانتوکو به معنای “سه فضیلت” است بنابراین می توان از آن برای برش ماهی، گوشت و سبزیجات استفاده کرد و آن را همتای ژاپنی چاقوی سرآشپزهای اروپایی می کند.
تیغه بلند چاقوی سانتوکو می تواند به عنوان پالت نیز استفاده شود – که بسیار کاربردی است. بریده ها به سادگی روی تیغه بسته بندی می شوند و به داخل قابلمه یا کاسه منتقل می شوند.
طول استاندارد 17-18 سانتی متر است اما البته انواع کوچکتر و بزرگتر نیز وجود دارد:
همه سانتوکوها را در مغازه نشان دهید
این ابزار کوچک آشپزخانه برای همه کارهای لایه برداری متخصص هستند.
شکل منحنی چاقوی جداکننده که به شکل منقار پرنده نیز شناخته می شود، کار لایه برداری را کمی آسان می کند.
اما برای کارهای دیگر نامناسب است.
چاقوهای جداکننده شکل تیغه ای مستقیم دارند و بنابراین تا حدودی تطبیق پذیرتر هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.