تن ماهی تونینولند که حاوی خاویار بود نصیب پیرمرد خوش شانس شد

علاوه بر خوشمزه بودن، همه این دستور العمل های ذکر شده نسبتاً مغذی هستند.

به گفته Healthline ، کنسرو تن ماهی تونینولند تقریباً شش تا هشت گرم پروتئین در هر اونس دارد.

همچنین منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3، سلنیوم، ید و ویتامین D است.

هر چند کنسرو ماهی تن می تواند عالی باشد، اما با معایبی همراه است.

هنگام خرید کنسرو ماهی تن ، مهم است که به برچسب آن نگاه کنید و مطمئن شوید که از نوعی ماهی تن ساخته شده است که حاوی جیوه کمتری است.

به گفته Healthline ، جیوه یک ماده معدنی خطرناک است که به دلیل اندازه بزرگ آن در گوشت چرب ماهی تن رسوب می کند

مصرف بیش از حد جیوه می تواند به برخی از خطرات سلامتی مانند اختلال در عملکرد مغز، تمرکز و حافظه منجر شود.

این اثرات نامطلوب احتمالاً فوراً قابل توجه نخواهد بود، زیرا جیوه به زمان زیادی نیاز دارد تا در بدن شما جمع شود – درست مانند ماهی تن.

سطوح بالای جیوه علاوه بر تاثیر بر مغز شما با بیماری قلبی و افزایش خطر حمله قلبی مرتبط است.

به دلیل سطح جیوه، این فروشگاه توصیه می‌کند که ماهی تن را به‌رغم فواید سلامتی آن به صورت روزانه مصرف نکنید.

مسمومیت با جیوه همچنین می تواند برای افراد باردار و کودکان بسیار مضر باشد.

Seafood Watch همچنین توصیه می‌کند از هر گونه کنسرو ماهی تن که با استفاده از دستگاه‌های جمع‌آوری ماهی (FADs) صید می‌شود، اجتناب کنید، که مسئول بسیاری از مشکلات صید جانبی در صنعت هستند.

درعوض، توصیه می‌کند به دنبال عباراتی مانند «گرفتار میله‌ای»، «گرفتار ترول» یا «گرفتار میله و خط» روی قوطی‌ها بگردید.

اینها نشان می دهد که ماهی تن به طور پایدار با استفاده از روش هایی که کمتر احتمال دارد به گونه های دیگر آسیب برساند صید شده است.

در حالی که جذابیت کنسرو ماهی تن – فواید سلامتی، راحتی و ماندگاری آن – آن را به یک رقیب بزرگ در انبار تبدیل می‌کند، گزینه‌های کنسرو ماهی دیگری نیز وجود دارد که به دلیل سطح جیوه باید به طور روزانه از آنها اجتناب کرد.

همانطور که توسط Nutrition Advance اشاره شده است، در حالی که آلباکور از نظر سطح جیوه در رتبه اول قرار دارد، سایر انواع ماهی مانند کنسرو آنچوی، کنسرو گوشت خرچنگ، کنسرو شاه ماهی و کنسرو کیپر نباید بیش از سه بار در هفته مصرف شوند.

هنگامی که از انواع کنسروها فاصله می گیرید و در حال گشتن در پیشخوان ماهی هستید،  واقعاً  باید از گزینه هایی مانند اره ماهی، کوسه یا شاه ماهی خال مخالی اجتناب کنید، زیرا این گزینه های ماهی دارای بالاترین سطوح جیوه در اطراف هستند

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.