ساقه، پوست ریشه و میوه زرشک و زرشک فله در مشهد حاوی آلکالوئیدهایی است که برجسته ترین آنها بربرین است.
مطالعات آزمایشگاهی در لولههای آزمایش و حیوانات نشان میدهد که بربرین دارای اثرات ضد میکروبی (کشنده باکتریها و انگلها)، ضد التهابی، کاهش فشار خون (کاهش فشار خون)، آرامبخش و ضد تشنج است.
بربرین همچنین ممکن است سیستم ایمنی را تحریک کند. همچنین روی ماهیچه های صافی که روده ها را می پوشانند، عمل می کند.
این آخرین اثر ممکن است به بهبود هضم و کاهش درد دستگاه گوارش کمک کند.
فرم های موجود
زرشک به صورت کپسول، عصاره مایع، تنتور و به عنوان یک پماد موضعی موجود است.
از ریشه های خشک شده زرشک نیز می توان در چای استفاده کرد. عصاره زرشک دارای 8 تا 12 درصد آلکالوئید (بربرین) استاندارد شده است.
زرشک – و به ویژه محتوای بربرین آن – ممکن است در مدیریت دیابت، یک بیماری مزمن که با سطح قند خون بالا مشخص می شود، نقش داشته باشد.
به طور خاص، نشان داده شده است که بربرین نحوه واکنش سلول های شما به هورمون انسولین را که میزان قند خون را تنظیم می کند، بهبود می بخشد.
به نوبه خود، این ممکن است به کاهش سطح قند خون شما کمک کند.
یک مطالعه 3 ماهه بر روی 36 بزرگسال مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که مصرف 1.5 گرم بربرین در روز منجر به کاهش قابل توجه 2 درصدی هموگلوبین A1c – معیاری برای کنترل میانگین قند خون شما در 3 ماه گذشته – در مقایسه با مقادیر پایه شد.
معرفی محصولات جدید و توسعه استفاده از گیاهان وحشی این پتانسیل را ایجاد می کند که تولید جهانی غذا را متنوع کند و سازگاری محلی را با محیط های متنوع و متغیری که انسان ها در آن زندگی می کنند را امکان پذیر سازد.
زرشک به طور گسترده در سراسر جهان توزیع می شود و به عنوان یک گیاه با ارزش شناخته می شود.
در این بررسی، ترکیبات عملکردی و ویژگیهای تغذیهای گونههای زرشک را خلاصه میکنیم. گیاه زرشک دارای میوه، گل، برگ، ساقه و ریشه است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.