خوردن سیر ترشی فله در ترکیب با سیر یک راه ایده آل برای دریافت ویتامین B1 است که برای بدن ضروری است، گوشت خوک که حاوی مقدار زیادی ویتامین B1 است، به جای کبابی با زنجبیل، با سیر کباب می شود.
سیر یک غذای سالم است و می توان آن را به روش های مختلف مصرف کرد، بنابراین بهتر است هر روز آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
اما صرفاً به دلیل وجود روشهای بسیار متفاوت برای خوردن سیر، آیا مقدار مناسبی برای خوردن وجود دارد؟
اگر مقدار مناسب سیر را بدانید که می توانید با خیال راحت از آن لذت ببرید، می توانید راه هایی برای خوردن آن ابداع کنید.
مقدار توصیه شده سیر در روز 1 حبه سیر خام رنده شده و 2 تا 3 حبه سیر پخته است.
با این نگاه به نظر می رسد که حتی اگر از سیر خام رنده شده استفاده کنید، نمی توانید اینقدر از سیر استفاده کنید.
مقدار مناسب سیر از کجا می آید و چه اتفاقی می افتد که شما بیش از مقدار مناسب می خورید؟
من مقدار مناسب سیر را می دانم، اما مقداری است که بسته به نحوه مصرف آن به راحتی می توان از آن تجاوز کرد.
پس چه اتفاقی می افتد وقتی از سیر به طرق مختلف لذت می برید و در نهایت زیاد می خورید؟
بسته به نحوه غذا خوردن و قانون اساسی شما، خوردن بیش از حد سیر می تواند منجر به سلامتی ضعیف شود.
اگر سیر را به صورت خام بخورید، دستگاه گوارش تحت تاثیر قدرت باکتری کشی سیر خام قرار می گیرد.
در نگاه اول، به نظر می رسد که این روش غذایی مناسبی برای جلوگیری از مسمومیت غذایی باشد، اما قدرت باکتری کشی قوی سیر می تواند به دیواره معده آسیب برساند و در موارد شدید به معده و روده آسیب برساند.
علاوه بر این، قدرت باکتریکشی سیر حتی باکتریهای مفید موجود در معده و روده را از بین میبرد.
بیفیدوباکتری های لازم برای هضم و باکتری های خوب تنظیم کننده محیط روده کاهش می یابد و منجر به سوء هاضمه می شود که منجر به ناراحتی معده مانند معده درد و شکم درد می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.