سیب برای سلامت استخوان ها و ماهیچه ها مفید است، زیرا سیب درختی در بازار امروز با شیر ترکیبی غنی از کلسیم و پتاسیم است که از مواد معدنی در برابر پوکی استخوان و اسپاسم عضلانی محافظت می کند.
سیب سبز حاوی آنتوسیانیدین نیست، بنابراین به رنگ سبز است، اما سرشار از فیبر است که به رشد باکتری های مفید در روده کمک می کند، که به بهبود هضم و کنترل وزن کمک می کند.
سیب زرد رنگ خود را مدیون محتوای کاروتنوئیدها است که رنگدانه های مسئول رنگ های زرد و نارنجی میوه هستند.
کاروتنوئیدها گروهی از آنتی اکسیدان ها هستند که برای سلامت چشم و قلب مفید هستند و عملکرد مغز را بهبود می بخشند.
هم پوست و هم هسته این سیب ها حاوی مقداری مواد معدنی مانند آهن، روی و پتاسیم است.
سیب و موز دو میوه هستند که مواد مغذی مهمی را برای بدن به خصوص برای ماهیچه ها فراهم می کنند، زیرا موز سرشار از پتاسیم است و همچنین سیب از گرفتگی و درد عضلانی محافظت می کند.
جایگزینی سالم برای شیرین کننده های مصنوعی، انرژی بدن را تامین می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است.
پوست سیب سرشار از پکتین است که برای سیستم گوارشی سالم ضروری است، همچنین حاوی فیبرهای غذایی است که حس سیری را افزایش داده و هضم را بهبود می بخشد.
حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کند و از آسیب سلولی جلوگیری کند، خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش دهد و التهاب را در بدن کاهش دهد.
خوردن دانه های سیب توصیه نمی شود زیرا حاوی آمیگدالین است، ماده ای که هنگام جویدن و هضم سیانید در جریان خون تولید می کند.
اگرچه خوردن دانههای سیب در مقادیر کم، سیانید کافی برای آسیب رساندن به بدن تولید نمیکند، اما بهتر است برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، دانهها را هنگام خوردن سیب بیرون بریزید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.