قیمت شکلات تلخ صد درصد رو به کاهش است

بحث و جدل در مورد شکلات تلخ صد درصد و مفید بودن آن همیشه به میزان کاکائو موجود در شکلات تخته ای در بازار بستگی دارد که معمولاً با برچسبی همراه است که درصد دقیق کاکائو را نشان می دهد.

در واقع، کاکائو تنها چیزی است که اهمیت دارد، زیرا گیاه کاکائو و دانه های آن در واقع فواید سلامتی دارند و از زمان های قدیم در درمان و تسکین درد استفاده می شده است، اما این همان چیزی است که به خود دانه های کاکائو سود می رساند نه شکلات های فروخته شده.
در بازارها و حاوی درصدی کاکائو است که اصلاح شده و با شکر و کره مخلوط شده و تبدیل به شکلات می شود.
درصد کاکائو با توجه به رنگ تخته های شکلات متفاوت است که معمولاً به سه قسمت تقسیم می شوند:
شکلات سفید که اصلا کاکائو ندارد و شکلات شیری که محتوای کاکائو کمی دارد و شکلات تلخ که محتوای کاکائو بالایی دارد.
در واقع، همه اینها یک ترفند است، زیرا معادله به شرح زیر است:
هر چه درصد کاکائو کمتر باشد، درصد شکر و مشتقات شیر ​​بیشتر است.
شکلات
کره کاکائو خود از دانه های کاکائو گرفته شده است، اگر شکلات تخته ای حاوی 25% کاکائو + 45% کره کاکائو باشد، سازنده می نویسد که این نوار در کل حاوی 70% کاکائو است.
و اگر حاوی 35 درصد کاکائو + 35 درصد کره کاکائو باشد، همچنین نوشته شده که 70 درصد کاکائو دارد.
آلیسا دریافت که شکلات‌های زیادی وجود دارد که حاوی حدود 45 درصد کاکائو است، اما بسته‌بندی نشان می‌دهد که آنها تیره هستند.
کاکائو به شکل طبیعیش، بله مفید است، اما شکلات تخته ای های موجود در بازار اصلاً این مزیت را ندارند.
ترفند تخته‌های شکلات که اکثر شرکت‌ها از آن برای متقاعد کردن مصرف‌کننده در مورد مزایای محصولشان استفاده می‌کنند، تفاوت زیادی دارد و واقعاً با در نظر گرفتن مزایای کاکائو شکلات‌های تیره ممکن است درصد کمی از مزایای کاکائو خام را برای شما به ارمغان بیاورند.
اگر آن را به صورت روزانه و به مقدار بسیار کم مصرف کنید، بنابراین نتایج زیاد خوردن آن کاملاً برابر با نتایج خوردن هر محصول قندی دیگری مانند افزایش وزن یا دیابت است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.