میوه، سبزی یا چیزی در این بین؟ نظر شما هر چه باشد، نمی توان انکار کرد که خیار برای رشد در داخل خانه عالی است، و اگر آنها را در بهار بکارید، خیارهای تازه
برای خوردن در طول تابستان خواهید داشت.
در این راهنمای مفید، همه چیزهایی را که باید در مورد نحوه رشد خیار در گلخانه بدانید، شامل بهترین انواع خیار برای رشد و نکات مهم برای برداشت موفق را پوشش
خواهیم داد.
مزایای کاشت خیار و میزان تولید خیار گلخانه ای
اگرچه آنها در خارج از منزل به خوبی رشد می کنند، اما چندین مزیت از رشد خیار در داخل گلخانه وجود دارد.
به عنوان مثال، خیار از سرما و یخبندان متنفر است، بنابراین آنها واقعاً در یک محیط گلخانه ای رشد می کنند.
مزیت دیگر این است که شما اصلاً به فضای زیادی احتیاج ندارید و واقعاً می توانید با استفاده از تریلی از فضای عمودی استفاده کنید.
در نهایت، آنها به سرعت رشد می کنند – بنابراین لازم نیست مدت زیادی منتظر بمانید تا بتوانید از آنها لذت ببرید!
نکات مهم برای رشد موفق خیار
خیارهای گلخانه ای باید در کیسه های رشد (دو عدد در هر کیسه) زیر محافظ شیشه پرورش داده شوند.
برای به دست آوردن بهترین نتایج از رشد میزان تولید خیار گلخانه ای در این محیط، توصیه می کنیم نکات زیر را دنبال کنید:
برای نور خورشید تنظیم کنید. خیارها به مقدار زیادی از آن نیاز دارند، بنابراین مطمئن شوید که گلخانه خود را به گونه ای تنظیم کنید که حدود شش ساعت در روز از نور
خورشید استفاده کند.
گل های نر را حذف کنید. برخی از انواع خیارها تک پایه هستند، به این معنی که گلهای نر و ماده را در یک گیاه تولید می کنند.
برای جلوگیری از تلخ شدن میوه، باید گل های نر را جدا کنید.
به راحتی می توان آنها را از هم تشخیص داد، زیرا گل های ماده در زیر خود تورم دارند.
یک روش آموزشی موثر انتخاب کنید.
خیارهایی که در گلخانه رشد می کنند نیاز به آموزش دارند.
توصیه میکنیم ساقهها را روی عصا محکم کنید و نوک آن را به محض رسیدن به پشت بام بیرون بیاورید.
حتماً شاخه ها را از شاخه های کناری نیز بیرون بیاورید.
به طور متوسط آبیاری کنید.
هنگامی که گیاهان شما ظاهر شدند، باید به هر یک از آنها تقریباً یک گالن در هفته بدهید. کم و اغلب همیشه یک قانون سرانگشتی خوب است!
آفات را دور نگه دارید. بسیاری از جانوران مانند مگس سفید و سوسک جذب خیار می شوند. سعی کنید از تخته های چسبنده آفات برای به دام انداختن آنها با یک
عامل کنترل حشره کش استفاده کنید.
مطمئن شوید که شرایط خاکی خوبی دارید. خاک های خنثی تا کمی قلیایی برای خیار بهترین هستند، مرطوب اما هرگز خیس نیستند. از کود مایع سبک حدود دو بار
در ماه استفاده کنید تا آن را در شرایط مطلوب نگه دارید.
گیاهان شما باید بعد از حدود 12 هفته آماده شوند. ارتفاع آنها بین شش تا هشت اینچ است و شما می توانید تا 50 خیار در هر بوته برداشت کنید. توصیه میکنیم
قبل از اینکه نشانهای از دانهریزی را نشان دهند، آنها را بچینید، زیرا هر چه گیاه قدیمیتر باشد طعم تلختری دارد. به سادگی خیارهای خود را با استفاده از یک جفت
قیچی یا یک چاقوی تیز برش دهید.
هنگامی که محصول خود را برداشت کردید، خیار شما آماده است تا یک افزودنی خوشمزه به انواع غذاها درست کند.
آنها در همه چیز از سالاد گرفته تا رول سوشی مناسب هستند – و اگر علاقه ای به خوردن آنها ندارید، می توانید همیشه از آنها به عنوان بخشی از ماسک صورت
خانگی استفاده کنید!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.