پسته خشک درجه یک تغذیه روزانه کودکان در مدارس

پسته و نوع پسته خشک درجه یک دانه های روغنی است که معمولاً به آنها آجیل می گویند.

آنها دقیقاً در VII گروه های غذایی اساسی طبقه بندی نمی شوند. این به این دلیل است که آنها دارای ویژگی های شیمیایی-تغذیه ای بی رویه یا ترکیبی هستند.

بیایید وارد جزئیات بیشتر شویم:

پسته دانه است، اما نمی توان آن را در گروه III یا IV – غلات و سیب زمینی یا حبوبات ، همه غذاهای نشاسته ای – قرار داد، زیرا عمدتا حاوی چربی هستند و کربوهیدرات های پیچیده ندارند.

پسته میوه‌هایی است، اما به گروه VI یا VII – میوه‌ها و سبزیجات آبدار شیرین و سرشار از ویتامین A یا ویتامین C – تعلق ندارند، زیرا از نظر قند و آب فقیر هستند.

علاوه بر این، آنها با مشخصات مختلف ویتامین (محتوای بالای ویتامین B ) مشخص می شوند.

پسته عمدتاً تامین کننده لیپید است، اما در گروه V – چربی ها و روغن های چاشنی – قرار نمی گیرد، زیرا این عملکرد غذایی را ندارند و علاوه بر این، اگرچه کالری دارند، 2/3 کالری را در مقایسه با گروه مذکور تامین می کنند.

پسته غذای بسیار انرژی زا است .

کالری ها عمدتاً توسط لیپیدها و به دنبال آن پروتئین ها و در نهایت توسط کربوهیدرات ها تامین می شود.

چربی ها دارای شیوع چربی های غیراشباع هستند – به ویژه امگا 6 غیر اشباع ضروری ضروری ( اسید لینولئیک ) و امگا 9 تک غیر اشباع ( اسید اولئیک ).

پپتیدها دارای ارزش بیولوژیکی متوسطی هستند – یعنی در مقایسه با مدل پروتئین انسانی حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری نیستند – و کربوهیدرات ها تقریباً به طور مساوی بین محلول و پیچیده توزیع می شوند.

ویتامین های محلول در آب مانند تیامین (ویتامین B1)، نیاسین (ویتامین PP) و پیریدوکسین (ویتامین B6) فراوان است

اما همچنین ویتامین های محلول در چربی مانند رتینول یا معادل آن (ویتامین A یا RAE)، آلفا توکوفرول / توکوترینول (ویتامین) E) و ویتامین K (ضد هموراژیک).

از میان مواد معدنی ، غلظت فسفر، کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، آهن (کم موجود زیستی )، منگنز ، مس، روی و سلنیوم باید در نظر گرفته شود

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.